Klachten

Heeft u een klacht over een gekocht product? Stuur dan een e-mail waarin je de klacht duidelijk beschrijft naar: info@caro-cosmetics.nl. Wij nemen uiterlijk binnen 2 werkdagen contact met u op.

Betalen

Alle prijzen op Caro-Cosmetics.nl zijn exclusief btw.

 • Betalen via Idea. Dit is heel veilig, gemakkelijk en gaat het snelst. We kunnen dan het pakketje binnen 24 uur versturen.
 • Creditcard, Visa en Mastercard. Betalen met een creditcard vindt plaats over een beveiligde verbinding. U kunt op Caro-Cosmetics.nl betalen met:
  American Express, MasterCard en Visa.
 • Vooruitbetaling. U kunt uw bedrag overschrijven op rekeningnummer IBAN: NL74RABO0314888756 (BIC: RABONL2U) t.n.v. Caro Cosmetics Gendringen. Wilt u uw ordernummer vermelden bij de betaling. Wij zullen uw bestelling direct na ontvangst van de betaling verzenden.

Annuleren/retourneren

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is mogelijk, zolang deze nog niet is verzonden of indien er nog geen betaling heeft plaatsgevonden. Annuleert u de bestelling nadat deze door ons is verwerkt of is verzonden, dan is ons retourbeleid van toepassing.

Ruilen en retourneren

Uiteraard is het mogelijk uw bestelling aan Caro Cosmetics te retourneren. Een artikel kan binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, aan ons worden geretourneerd. De termijn van 14 dagen gaat in na ontvangst van het artikel.
Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op: 06-20782070 of per e-mail aan info@caro-cosmetics.nl.

Vermeld altijd uw klantgegevens en bestelnummer, het betreffende product of producten en indien mogelijk de reden waarom u het product wilt retourneren. En uiteraard uw rekeningnummer waarop de aankoopsom kan worden geretourneerd.

U kunt ook gebruik maken van het officiële herroepingsrecht, gebruik dan voor de aanmelding het Europees Modelformulier die je hier kunt downloaden.

De kosten en het risico voor het retourneren zijn voor rekening van de verzender. Ook bij het retourneren van een deel van de bestelling.

Na ontvangst van uw retourzending zal Caro Cosmetics de aankoopsom aan u terugstorten of vervalt de betalingsverplichting. We zullen de aankoopsom zo spoedig mogelijk aan je retourneren, maar uiterlijk binnen 14 dagen na het versturen van de retourzending.
We willen u graag vragen om de retourzending goed te verpakken. Indien het retour gestuurde product schade heeft opgelopen kunnen we dit in rekening brengen.

 • Postadres:
  Caro Cosmetics
  Multatulihof 27
  7081 AR Gendringen
 • Groothandel:
  Caro Cosmetics
  Munstermanstraat 6
  7064 KA Silvolde
 • Contactgegevens
  Telefoon: 06-20782070
 • Contactpersoon: Caroline Hakvoort
 • E-mail: info@caro-cosmetics.nl
 • BTW-nummer: NL001544352B35
 • Bankgegevens
  Naam bank: Rabobank
  IBAN: NL74RABO 0314 888 756
  BIC: RABONL2U
  Rekeninghouder: Caro Cosmetics tnv C.B.J. Hakvoort