Over Caro Cosmetics

Passie, kennis, enthousiasme, kwaliteit, en service hebben ons gebracht waar we nu zijn.

In 2016 zijn we van start gegaan met onze webshop Caro-Cosmetics.nl.
Super trots zijn we dat we het vertrouwen en de mogelijkheid hebben gekregen om per 1 april 2021 importeur te worden van het prachtige merk Halo.

Een fantastisch merk met een zeer breed assortiment, met als doel de beste nagelstyling producten te bieden, met een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding. Daarnaast zijn we distributeur van Oil & More, Merbach en PNS.

Beginnende Nagelstylisten, Professionals, Pedicures, Schoonheidsspecialisten maar ook particuliere nagel liefhebbers zijn welkom en bij ons aan het juiste adres. Ook is het mogelijk opleiding/ workshops te volgen.

Het gezicht achter Caro-Cosmetics

Mijn naam is Caroline Hakvoort, trotse eigenaar van Caro-Cosmetics.
Wat vliegt de tijd, vooral als je het naar je zin hebt en datgene kunt doen waar je hart ligt.

Na jarenlang als ziekenverzorgster gewerkt te hebben, was het tijd om een nieuwe weg in te slaan, uiterlijke zorg trok me erg, kapster, visagie, schoonheidsspecialiste. Na enig onderzoek koos ik voor de allround Nagelstyliste opleiding, Manicure leek me leuk en kon ik ook combineren met het vak schoonheidsspecialiste. Ik ben aan de opleiding begonnen en je raad het al, tot op de dag van vandaag niet meer gestopt.

Na het afronden van de allround opleiding nagelstyliste in 2000 opende ik de deuren van mijn nagelstudio waar ik jarenlang klanten met veel plezier heb ontvangen.

In 2014 werd me een nieuwe kans geboden, een docent training volgde en het geven van lessen werd een feit. Spannend maar geweldig om te doen, mijn passie en kennis delen, anderen helpen. Ik ben ervan overtuigd dat het volgen van lessen en up to date blijven van de laatste technieken en trends een must is.

Inmiddels hebben al veel cursisten bij mij lessen gevolgd, het is mijn missie en doel dat iedereen tevreden weggaat, ook na de lessen blijf ik helpen en ondersteunen.

We zijn nu ruim 20 jaar verder, ontzettend veel kennis wijzer en ook over ondernemen erg veel geleerd. Daarnaast ben ik in het bezit van diverse certificaten.

Een ding weet ik zeker; ik had het niet gekund zonder de steun van mijn man René. Inmiddels werken we samen aan de groei van Halo in Nederland en België.

Alle producten worden door mijzelf uitvoerig getest waardoor ik overtuigd ben van de kwaliteit. Ik hoop nog vele jaren mijn kennis, passie en enthousiasme met jullie te delen.

Graag tot ziens in onze webshop of maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking op locatie.

Caroline